bluesjam

Och så lite reklam: den 14/11 så är det bluesjam på Kippers i Kristianstad, men bl.a. undertecknad på trummor.
Det roliga med bluesjam i Kristianstad är att det kommer rätt så mycket folk. Ja, det kommer till och med folk ända från Köpenhamn.
Sven och Oscar WickströmFörra gången så dök det upp två danska som, av någon anledning, hört talas om att det var bluesjam i den lilla stad. För liten är den. Ok, den är större än Karlskrona, men inte så pass mycket större. För om man ska vara ärlig så tror jag inte det skulle komma 20 personer på ett bluesjam i Karlskrona. Och framför allt inte om det kostar pengar. Även för dom som jammar!
Däremot går det alldeles utmärkt att ta betalt för jamsugna personer i Kristianstad. Och då kan man fråga sig om dom är lite knäppa i huvudet i den stan. Ja, om man nu jämför med karlskroniter, som helst skulle vilja ha ett 1/2 kilo kaffe plus fri entré, för att överhuvudtaget visa sig på stället. Tyvärr är det nog så att vi, karlskroniter, är lite bortskämda och snåla. Vi vill helst få tillgång till olika begivenheter, och vi tycker säkerligen att det är roligt att det händer något i vår kära staud. Men betala, nej fan heller. Det ska vara GRATIS.
Men åter tillbaka till bluesjam i Kristianstad. Där funkar det med jam, betalning etc. därför folk helt enkelt acceptera att "saker och ting kostar". Så har ni vägarna förbi stan, fredag 14/11, så ta och betala 50 kronor och sätt er ner och lyssna på lite god blues.

Bilden: Sven Wickström håller i bluesjammet. Här flankeras han av sonen Oscar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback