k-g! står för vad du gjort

I Blekinge Läns Tidning har man under några dagar skrivit om den s.k. "femklövern" samarbete med SD, Sverigedemokraterna. Femklövern är kanske att ta i, för det verkar som om det moderata kommunalrådet, K-G Svensson, själv tagit beslut om att göra en uppgörelse med SD. Det andra kommunalrådet, centerpartiets Mats Lindbom, verkar inte haft en aning om K-G Svenssons lilla upptåg. 
Av förklarliga skäl så uppskatta andra personer att K-G Svensson gjort den här uppgörelsen, vilket jag förstår. Men av någon anledning så tycker K-G Svensson INTE ATT HAN GJORT NÅGOT FEL. Detta har spridit sig ända upp till riksdagshuset i Stockholm, och självaste Fredrik Reinfelt har nu kommenterat "fallet i Karlskrona". Och naturligtvis tycker han att moderaterna INTE ska samarbeta med Sverigedemokraterna.
När så BLT´s reporter, Martin Hult, ringer upp herr Svensson för att få en kommentar till Reinfelts lilla utspel, så väljer vårt kommunalråd att slänga luren i örat! 
K-G, för helvete, stå för vad du gjort. Klara du inte av att tidningar/massmedier granska ditt arbete tycker jag att du ska sluta som politiker. Du har själv valt att stå i "rampljuset" och då SKA du tåla att man granska dig.
Det skulle vara rätt roligt om vårt förra kommunalråd, Mats Johansson, gjort detsamma under hans mandatperiod. Det hade slutat med en offentlig hängning på Galgamarken.

/svannte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback