tur att det finns nördar

liten besviken är man

Just nu så sitter folk med minipingisbord utanför Apple Store i NY och väntar på att bli insläppta för att köpa den nya iPhone. Min kommentar när Apple släppte nyheten om iPhone var att jag inte tyckte det var något speciellt med en ny mobil. OK, jag får väl erkänna att jag hade "lite" fel. Den är faktiskt skithäftig. Gå in på www.apple.com och klicka er vidare till iPhone och kolla in de videofilerna som finns. 
Som alltid så har Apple lyckats skapa en produkt som är enkel att använda. Säkerligen är det väl någon inställning som inte alla kan hitta med en gång, men det jag har sett via Apple's hemsida är bra. Riktigt bra!
Att detta är en produkt som det snackats om märker man när man kollar in amerikansk tv. Det snackas och snackas som tusan. Men va fan, det är en MOBIL och inget annat. NEJ, helt fel! Det är en iPod som du kan använda som mobil och det är en viss skillnad. Det innebär att jag inte behöver köpa någon iPod när jag ändå ska köpa den nya iMacen som kommer i juli.
JA, JA, JA. Erkänner villigt. JAG ÄR EN SUPERNÖRD!!!!

/svannte

examen

Under några dagar så har det debatterats om S Å Littorins examen från ett universitet i USA och om det är rätt av honom att "sätta upp" den i sin CV.
Att medier bara orkar! Jag menar, här svälter folk, det mördas och skjuts ihjäl poliser och andra människor, och så lägger man ner tid på att gnälla om en persons CV.

Om det nu är så att Littorin har gått en kurs, vilket han har gjort, och den kursen innebär att han är berättigad en examen, så har han gjort rätt. Han ska lägga den till sitt CV och sen kan fan och hans moster tycka vad dom vill. Bryr er mer om vad folk tycker än vad dom för examen!

/svannte

det var länge sen

Ja, jag vet att det var längesen det hamnade något inlägg på bloggen. Men det ska bli bättre med det.
Jag vet inte om jag nämnt det tidigare men vi (jag) håller på att bygga på tomten och dom som har varit i kontakt med hantverkare vet att det kan ta tid. Oftast är att hantverkarna bestämmer en dag och kommer en helt annan. Och det är i bästa fall. Vanligaste är nog att dom kommer en helt annan vecka.
Det är djävligt märkligt att inte resten av samhället säger ifrån. Tänk om jag som musiker skulle tacka "ja" till en spelning och sen dyka upp två dagar senare med förklaringen: a' du vet, det dök upp något annat så jag fick skjuta upp din spelning. MEN NU ÄR JAG HÄR". Tror inte det skulle funkat så bra.

Nu är sommarlovet här och jag hoppas jag kan ta mig tid och skicka in lite sura kommentarer om olika saker.

Hej hopp
/svannte