vad är väl en dag på bygget

Som jag nämnt så byggs det febrilt hemma på tomten. Efter alla sorger och bekymmer så verkar det som om det kommer att bli slutföras inom snar framtid. Förhoppningen är att man ska kunna "flytta" in i mitten på augusti. Ja, tanken var väl det men man vet aldrig när det gäller hantverkare.
Själv snickar jag bäst man kan. OK, tummen sitter ibland mitt i näven. Men man gör sitt bästa för att hänga med. Det jävliga är att man tycker det är kul att snickra. Och det är kul att med stora verktyg och att ha snickarbälte med en riktig hammare vid sidan. Nu tycker inte alla i hemmet att det är kul, och en dag som denna då solen strålat i princip hela dagen, då tycker Viktor att det är grymt tråkigt att pappa snickra. Förhoppningsvis tycker han det är roligare när trummor, PA och alla andra musikinstrument är på plats och han får "banka skiten" ur sakerna. Tyvärr så tar det tid och han såg helst att solen sken och att vi istället skulle ligga på stranden. Och vem skulle inte vilja det! Så vad är en dag på bygget när vädret varit så fint. Jo, som vilken annan sommarlovsdag som helst. För något sommarlov har du ju inte varit.

/svannte

Kommentarer
Postat av: Kickan

Stackars Viktor.... vilken trist pappa han har. Men han kommer säkert över det, när väl allt är klart och han får vara med i en härlig studio o repa =)
Det här sommarlovet glömmer du nog aldrig, lillebror!
puss o kram
systeryster

Postat av: Pontus Henrikson

Hej Svante!
Det är Pontus här, du vet, den där galne värmlänningen som spelade trumpet på Lunnevad.
Kom att tänka på dig helt plötsligt idag och undrade lite över hur du har det i livet nuförtia, så jag googlade lite och fann denna sida.
Va kul :)

2007-08-22 @ 19:52:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback