Ett rätt!!!

Ett rätt fick jag i alla fall i och med att Italien vann över Tyskland. Nu ska jag villigt erkänna att jag inte trodde att italienarna skulle klara av det. Men har man en sån klippa som Cannavaro längst bak så blir det lättare. Han är grym! Trots sina "korta" 178 så hade inte Klose och grabbarna speciellt mycket att hämta. Och funkar det bra där "bak" så blir det lättare för dom längre fram.
Nu tycker jag att Luca Toni inte har lyckats så bra och tycker att Udinesekillen är betydligt bättre (kommer inte ihåg hans namn). Och spela Italien så offensivt som dom gjorde sista förlängningskvarten så tror jag att det blir mycket svårt för det andra finallaget, oavsett om det blir Frankrike eller Portugal.
Själv hoppas jag det blir Frankrike som tar den andra finalplatsen. Tydligen så talar statistiken för Frankrike, men Portugal har varit bra, även om jag tycker dom är allt för "gnälliga". Blir det Frankrike så hoppas jag även att dom vinner finalen. Däremot tror jag inte Portugal rår på Italien. Och skulle det bli Portugal mot Italien tror jag det blir en riktigt tråååkig final där dom gör allt för att vänta ut varandra.

Ack så fel!

Ack så fel man kan ha. Brasiliens match mot Frankrike var totalkatastrof. Själv anser jag att Brasiliens uppställning var totalfel. Nu kanske det inte hade påverkat matchen med en annan uppställning, för Frankrike spelade grymt bra. Zidane var återigen lysande och jag blev förvånad att Brasiliens mittfält hade så svårt att få grepp på 34-åringen.
Nu är det helt öppet, men jag hoppas att Italien slår Tyskland och att Frankrike når ända fram till finalen. Då tror jag, och hoppas, på Frankrike. Tyvärr blir det väl Tyskland som vinner och det svider i skälen, men det skulle inte förvåna mig.

Hej hopp i solskenet!