var det bättre förr?

För oss som varit i systembolags-åldern i några år, minns säkert hur det var förr i tiden. Man gick in på bolaget, ställde sig i den kortaste kön, väntade, väntade och plötsligt var man längst fram.
Kassörskan frågade vad man ville ha, och visste man inte vilken typ av vin, eller vilket öl man skulle ha så frågade man henne/honom vilket som skulle passa bäst till det chipsmärket, maträtten etc. Och vips kom hon/han med ett förslag, vilket till 99 % alltid va bra.
Idag springer man runt som en yr höna. Vinet "Adobe", som för övrigt kollegan Jonas tipsat om, finns på 17 olika ställen, på 17 olika systembolag. Ölet "L,L,L" finns i Ronneby, men inte i Karlskrona. Och för oss "åldriga systembolagskunder" kan det vara lite svårt. Ja, det är som att välja pensionsfonder! Man har INGEN ANING!
Var det bättre förr? Nej, men det va lite enklare eftersom jag inte behövde ta ansvaret för att välja rätt produkt. Och är inte detta SUPER-SVENSKT? Jo, men det enkelt och bekvämt. Ungefär som att jämföra Mac med PC.
Hej hopp, där fick man till det igen! Och syrran, inget gnäll om "macnörd", för du vet att det stämmer.
/svannte

Kommentarer
Postat av: syrran

visst f-n var det bättre förr =)))
och på det där sista...... no coments
Kram

2007-01-05 @ 13:00:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback