finns roliga saker också

I helgen händer det en rätt kul sak. Nja, kanske inte så kul för kompisen som behövde hjälp, men jag tyckte det "lät" roligt i alla fall. Nog om det!
Han behövde hjälp med att radera f.d. besökta sidor i sin webläsare. "Jaha. Så du vill inte visa att du har varit och tittat på xxxx sidor" sa jag. Då visar det sig att ett av barnen, som är i mellanstadieålder, har surfat in på de mest suspekta sidor. Han rablade adress efter adress och det var svårt att hålla sig för skratt.
Vi föräldrar har ibland en övertro på våra barn, eller hur. Inte skulle väl vår lilla son får för sig att komma hem full och oredig när han är 13-14 år?! O INTE! Jo, den tiden den kommer också.
Historien om "de fula sidorna" raderades efter mycket om och men, och numera så behöver inte kompisen hjälp med att radera tidigare besökta sidor.
Nej, det är inte slut på det roliga! Några timmar senare besökte vi ett par kompisar som vi träffade på vår karibienkryssning. Och DOM HAR VUNNIT 7,6 miljoner kronor!!! SÅ HÄFTIGT!
Tack och lov att det inte var ett 90-årigt par som var både blinda och döva som vann, utan att det kom till ett yngre par som har vett att göra av med lite pengar också. Och NEJ, jag nämner inga namn.

KUL VA!
/svannte

Kommentarer
Postat av: syrran

Men hur f-n kan man ha sån tur att man vinner både Karibienkryssning OCH 7,6 miljoner!!??
Bingo säger jag bara =))

2007-01-22 @ 22:03:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback